09-07
FC Winterswijk tekent samenwerkingsovereenkomst De Graafschap
Afbeelding: Convenant Graafschap 2021

Om verbinding te krijgen met de regio wil De Graafschap zich opnieuw verbinden aan clubs uit de regio. Hiervoor hebben ze een aantal weken geleden een presentatie gegeven aan het bestuur van onze club.
Hierin uitgelegd het doel ze hiermee hebben, niet alleen info ophalen, maar juist ook brengen bij de clubs in de regio.

Als FC Winterswijk willen wij hierin bijdragen door ondersteuning te bieden aan regiobijeenkomsten door op te treden als gastheer van enkele avonden.

Op dinsdag 6 juli was het officiële tekenmoment in Stadion De Vijverberg. Bestuursleden Gerrit te Kolste en Ruut Beijers tekenden de overeenkomst en hebben de eerste ideeën op tafel gelegd voor komend seizoen. Hier werd nogmaals benadrukt dat het een wederzijdse samenwerking omvat die voor beide partijen een versterking moet zijn.

Wat krijgen we hiervoor terug?

De Graafschap geeft duidelijk aan niet alleen te willen "halen" bij de clubs, maar ook degelijk wat terug willen doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het houden van informatieavonden, ondersteunen van trainers op het veld of organiseren van oefenwedstrijden tegen jeugdelftallen van De Graafschap. Het is ook mogelijk weer gastheer te zijn voor het eerste elftal tijdens een oefenwedstrijd. 

Deze samenwerking zal het seizoen 2021-2022 zeker zichtbaar worden op en om ons sportcomplex.

Deel dit bericht