29-10
Frank Geurink neemt taken Robert Johannis over
Afbeelding: Robert-Frank

Via deze weg wil ik U als voorzitter van de TC laten weten dat er enkele wijzigingen gaan plaatsvinden in het trainen van de A selectie en het 2e team zondag van FC Winterswijk.

Robert Johannis heeft medio oktober te kennen gegeven dat hij andere werkzaamheden heeft gekregen. Daardoor kan hij de A selectie en het 2e team zondag niet meer trainen. Tevens is begeleiding op zaterdag niet meer mogelijk.

Daar wij dit als VTZ geen wenselijke situatie vonden, hebben wij dan ook besloten niet met Robert verder te gaan, voor zowel de A selectie alsook zijn assistentschap bij zondag 2. Van zijn kant is het verzoek gekomen om in dit seizoen betrokken te kunnen blijven bij zondag 2. Incidenteel kan hij dan als vrijwilliger Frencis blijven assisteren. De VTZ kan daar de goedkeuring aan geven.

Voorts heeft Frank Geurink te kennen gegeven voor de rest van het huidige seizoen de taken van Robert over te nemen. Hij gaat op dinsdag en donderdag de A selectie trainen en op de zaterdag begeleiden en coachen.

Met Frank zijn wij dan ook contractueel overeengekomen het resterende seizoen af te maken. Wij wensen Frank veel succes met zijn A jongens.

Tevens wensen wij Robert succes met zijn nieuwe werkzaamheden en met zondag 2, waar hij als vrijwilliger incidenteel Frencis zal assisteren.

Hans Kranen
Voorzitter VTZ

Deel dit bericht