11-09
Gelukstreffers: Het doelpuntenspel van de Staatsloterij en KNVB
2886

Doe gratis mee met Staatsloterij Gelukstreffers, het doelpuntenspel voor seniorenteams binnen het amateurvoetbal! Dan maak je kans op unieke Oranje prijzen voor je hele team, zoals een wedstrijd op je eigen amateurclub tegen de Ex-internationals onder leiding van Gelukstreffers ambassadeur Ronald de Boer.

Met elk doelpunt dat jouw team scoort in de KNVB amateur competitie verdien je een gratis Gelukstreffers lot. Dus hoe meer doelpunten, hoe meer Gelukstreffers loten. En hoe meer teamleden en fans zich aanmelden, hoe meer loten je per gescoord doelpunt verdient.

Gelukstreffers kan je spelen van 25 augustus tot aan de winterstop en er zijn 3 Gelukstreffers speelrondes. Bij elke speelronde is er een trekking waarbij je kans kan maken op een unieke Oranje hoofdprijs en honderden andere Oranje prijzen voor je team.

Hoofdprijs speelronde 1 (trekking week 40)
Een wedstrijd tegen de Ex-internationals, onder aanvoering van Gelukstreffers ambassadeur Ronald de Boer, op je eigen voetbalclub.

Hoofdprijs speelronde 2 (trekking week 45)
Voetbalclinic onder leiding van een Ex-international inclusief een Oranje clubavond voor alle senioren voetballers met een Radio 538 DJ.

Hoofdprijs speelronde 3 (trekking week 50)
Een complete Nederlands Elftal wedstrijd voorbereiding in Huis ter Duin inclusief een wedstrijdanalyse van Ronald de Boer en een bezoek aan EK-kwalificatiewedstrijd in de Amsterdam Arena.

Overige prijzen bij elke trekking:
5 prijzen: kaartjes voor een EK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal voor je hele team (op basis van 16 personen)
16 prijzen: Staatsloten voor je hele team (op basis van 16 hele Staatsloten).
280 prijzen: een Gelukstreffers bidonkratje met 12 bidons

Wil je ook kans maken op deze unieke Oranje prijzen? Meld je dan vanaf 25 augustus aan op www.gelukstreffers.nl.

Deel dit bericht