07-06
Geslaagd Houvast E-toernooi
Afbeelding: 2015-05-30 Houvast

Afgezien van een bui werd onder goede omstandigheden zaterdag 30 mei  j.l. voor de 14e keer in successie het FC Winterswijk Houvast E-toernooi gespeeld, op de prachtige kunstgras- (Hoofdveld en “Bink en Bibi” veld) en natuurgrasvelden (5 en 6) van Sportpark Jaspers.

Naast FC Winterswijk namen de volgende gerenommeerde verenigingen aan het toernooi deel:
Bon Boys (Haaksbergen), OBW (Zevenaar), Rohda Raalte, Quick '20 (Oldenzaal), FC Zutphen.

De opzet was ongewijzigd ten opzichte van de vorige jaargangen, alle verenigingen speelden met de teams E1, E2, E3 en E4 in een poule. De winnaar van het toernooi is de VERENIGING met het hoogste aantal punten.

Dankzij de vele vrijwilligers draaide het toernooi weer op volle toeren en konden de aanwezigen genieten van prachtig voetbal onder leiding van prima (jeugd)scheidsrechters. Het bleef tot de laatste speelronden spannend en door alle teams werd met volle overgave gestreden.

De heer Johan Houwers van Houvast Makelaars, als sponsor verbonden aan dit toernooi, reikte om 15.30 uur met jeugdvoorzitter Bert Grevers onder grote belangstelling de prijzen uit en de wisselbeker ging dit keer naar Quick '20 uit Oldenzaal,die in de laatste ronde de beslissing wist te forceren.

De eindrangschikking was als volgt:
1. Quick '20 (42 punten)
2. Bon Boys (40 punten)
3. FC Zutphen (31 punten)
4. Rohda R. (27 punten)
5. FC Winterswijk (19 punten)
6. OBW (10 punten)

 

Bij deze gaan de felicitaties uit naar de terechte winnaar, Quick ’20. Bovendien mag vermeld worden dat Bon Boys met een 2e plaats een prima debuut maakte.

De  inzet van de vele vrijwilligers maakte dit toernooi tot een zeer geslaagde voetbaldag en zij worden nogmaals, evenals sponsor Houvast Makelaars, bedankt voor hun bijdrage. De samenwerking met  het kantinepersoneel verliep, zoals altijd, weer vlekkeloos.

De gehele accommodatie, maar zeker ook de kunstgras- en natuurgrasvelden werden door menigeen geroemd. Al met al prima condities, die vragen om een volgende editie. Zaterdag 28 mei 2016 is als optie voor het volgende toernooi alvast genoteerd.

Op Facebook (Fotoalbum over FC Winterswijk) kunt u een fotoreportage bekijken.

Deel dit bericht