14-09
Grote Clubactie 2015
Afbeelding: groteclubactielogo

Ook dit jaar doet FC Winterswijk mee aan de Grote Clubactie. Maar dat kunnen we niet zonder jullie! Willen jullie ons helpen om weer zoveel mogelijk loten te verkopen? Met de opbrengst kunnen we dan extra dingen voor jullie organiseren.

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Jullie ontvangen die zaterdagmorgen 12 of 19 september via je coach het lotenverkoopboekje. Verkopen mag pas vanaf 19 september. Ben je klaar met het verkopen van de loten, lever dan je boekje in bij de leider. De boekjes moeten zaterdag 10 oktober ingeleverd zijn bij je leider. Ben je wat later? Geen probleem. Vanaf die datum komt er een doos in de kantine waar je de boekje in kunt leveren. Uiterste inleverdatum is 14 november.

Hoe werkt de Grote Clubactie

Jullie krijgen op zaterdag 19 september allemaal een verkoopboekje. In dit boekje schrijf je op hoeveel loten iemand wil kopen, zijn bankrekeningnummer en adres. Je mag geen contant geld aannemen. Mensen die geen bankrekeningnummer willen invullen, kunnen dus geen loten kopen. Je hoeft niet het hele boekje vol te krijgen, maar je bent natuurlijk hartstikke goed bezig als je probeert zoveel mogelijk te verkopen.

Het bedrag wordt automatisch van het rekeningnummer afgeschreven. Je hoeft dus niet met geld over straat te lopen. De mensen die meedoen aan de actie, krijgen een bedankkaartje met informatie over de Grote Clubactie. Ze krijgen GÉÉN lot. Op hun bankafschrift staat het lotnummer.

Vergeet niet je naam en team op het boekje te schrijven. Er zijn leuke prijzen te winnen. Verkoop je 20 loten of meer dan ontvang je van De Grote Clubactie een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of bestel een bal of rugzak van Masita met fikse korting en kun je een Ipad winnen (zie voor de voorwaarden www.kids.clubactie.nl). Ook FC Winterswijk stelt leuke prijzen beschikbaar; o.a. een mooi trainingspak. Vanaf volgende week zullen in de hal de prijzen getoond worden.


Trekking

De trekking is 10 december. De prijswinnaars ontvangen binnen zes weken hun prijs thuis of, in geval van een geldprijs op hun bankrekening.

Het verkopen van loten hoeft niet veel tijd te kosten. Vraag je familie en je buren of ze één of misschien wel meer loten willen kopen. Van ieder verkocht lot, gaat 80% naar de clubkas. Een lot kost € 3,00 en € 2,40 is voor FC Winterswijk. Heb je tien loten verkocht, dan krijgt de vereniging al € 24,00!


Succes!
Team Grote Clubactie FC Winterswijk

Deel dit bericht