28-05
Grote schoonmaak
Afbeelding: 2015-05-28 Schoonmaak

Onlangs zijn we als club door dagblad Tubantia beoordeeld als de club met de mooiste accommodatie. Maar om dit ook mooi te houden zullen we er met z’n allen op moeten toezien dat dit ook zo blijft.

Elke maandag en vrijdagmorgen is er een “VUT”-ploeg bezig om de “schade” van de afgelopen dagen en/of weekend weer te herstellen. Ze ruimen rommel op, ze poetsen, ze dweilen etc. Elke keer als we komen ziet het gebouw er weer schoon en toonbaar uit.

Omdat deze ploeg er niet aan toe komt om alles eens extra goed te reinigen, doen we een beroep op jullie. Vanaf dit jaar gaan we aan het einde van elk seizoen een grote schoonmaak houden waarbij jullie medewerking noodzakelijk is. Hierbij bedoel ik niet alleen het bestuur, leiders  en overige commissieleden maar natuurlijk ook spelers/speelsters, ouders, grootouders etc. Kortom dit geldt voor iedereen die FC Winterswijk een warm hart toedraagt.

Wat moet er gedaan worden: kantine, kleedkamers, overige ruimtes, reclamenborden, dug-outs, tribunes, prullebakken, stoelen, tafels, banken etc. Kortom eigenlijk teveel om op te noemen. Je hoeft dit niet aleen te doen. Meld je aan met het hele team, is nog gezellig ook. Een paar uurtjes opofferen om de accommodatie er weer spic en span uit te laten zien is toch niet teveel gevraagd?

Wanneer gaan we dat doen: week 27 (is de week na de rommelmarkt) of anders gezegd: de week van 29 juni 2015.

Je kunt je aanmelden voor de volgende dagen en uren:
Maandag t/m vrijdag morgen aanvang 09.00 uur (elke morgen)
Maandag t/m donderdagavond aanvang 19.00 uur (elke avond)
Zaterdagmorgen aanvang 09.00 uur.

Wij rekenen op jullie medewerking!!!!

Graag aanmelden bij één van onderstaande personen met vermelding wanneer je komt.

Marian.tebrake@kpnmail.nl
Jlammers1994@kpnmail.nl
henkgraaskamp@fcwinterswijk.nl

Deel dit bericht