22-04
Hervatting training Jeugd
Afbeelding: fcwinterswijk_trainingen

Het management van de jeugd heeft de afgelopen week een plan gemaakt over op welke wijze trainingen voor de jeugd hervat zouden kunnen worden als de regering hiervoor de mogelijkheid zou bieden. Gisteravond heeft de Minister President laten weten dat er vanaf 29 april meer ruimte is voor georganiseerde buitensport. Dat betekent georganiseerd trainen. Er is geen sprake van officiële wedstrijden.

We hervatten de trainingen zoals het er nu naar uit ziet op dinsdag 5 mei.

Voor jeugd tot en met 18 jaar geldt dat zij onder begeleiding mogen trainen; voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar geldt dat hierbij ook een afstand van 1,5 meter afstand in acht dient te worden genomen. Voorts blijven alle andere RIVM maatregelen onverkort gelden.

Onze plannen sluiten bij deze eisen aan. Wij zullen in de komende dagen met het Bestuur overleggen over de wijze waarop wij tot een hervatting van de trainingen voor de jeugd onder deze voorwaarden kunnen komen.

Bij dit alles geldt dat veiligheid van onze leden en bezoekers het belangrijkste is en blijft. Dit betekent dat wij aandacht hebben voor de juiste routing naar en op ons complex en voor geschikte trainingsvormen die passen bij de gestelde voorwaarden. Ook maakt dat wij ouders vooralsnog niet zullen toelaten op ons complex zodat wij ons volledig kunnen richten op het veilig en sportief begeleiden van onze jonge voetballers. Het clubhuis blijft gesloten.

We zullen u de komende dagen via uw bekende whatsapp groepen (trainer en OC’er), onze website en onze Facebook live pagina over dit alles informeren.

Last but not least kijken wij als vereniging er natuurlijk naar uit dat wij, al is het voorzichtig en geldt dit niet voor iedereen, weer te kunnen gaan voetballen.

Deel dit bericht