14-04
Het Coronavirus zorgt ook voor afgelasting rommelmarkt FC Winterswijk 2020!
Afbeelding: fcwinterswijk_afgelast

Helaas gooit het Coronavirus ook roet in het eten voor onze jaarlijkse rommelmarkt die op 27 juni aanstaande op ons Sportpark Jaspers gehouden zou worden.

Vanaf 1 oktober 2019 zijn vrijwilligers wederom wekelijks enthousiast bezig met het verzamelen en sorteren van goederen voor de grote rommelmarkt, die traditiegetrouw vele bezoekers trekt uit de Achterhoek en ver daarbuiten. De opslag ligt uiteraard al behoorlijk vol met goederen, maar door de huidige overheidsmaatregelen moeten de verdere voorbereidingen, waaronder de ophaaldienst, helaas worden gestaakt, waardoor het goed organiseren van de komende rommelmarkt onhaalbaar wordt. Daarnaast is het uiteraard onzeker of de overheid de Coronamaatregelen voor 27 juni versoepelt. Dit alles heeft de organisatie doen besluiten de rommelmarkt 2020 van de kalender te schrappen.

Uiteraard staan wij vanaf 1 oktober 2020 weer voor u klaar voor het ophalen van goederen en overtollige huisraad. Voor verdere informatie, zoals contactgegevens van de organisatie, verwijzen wij u graag naar de website van FC Winterswijk.

Wij bedanken onze leden, sponsoren en verder iedereen voor de warme steun die wij mogen ontvangen en voor het aanleveren van de goederen tot nu toe en zien u graag bij onze rommelmarkt 2021!

Namens de werkgroep Rommelmarkt FC Winterswijk,

Ab Meerdink, Jan Stemerdink en Willy Kwerreveld

Deel dit bericht