15-09
16 september start Grote Club actie
Afbeelding: Logogroteclubactie

Ook dit jaar doet FC Winterswijk mee aan de Grote Clubactie. Maar dat kunnen we niet zonder jullie! Willen jullie ons helpen om weer zoveel mogelijk loten te verkopen? Met de opbrengst kunnen we dan extra dingen voor jullie organiseren.

Zaterdag 16 september start de Grote Clubactie. Jullie ontvangen zaterdag via je leider het lotenverkoopboekje. Ben je klaar met het verkopen van de loten, lever dan je boekje in bij de coach. De boekjes moeten uiterlijk zaterdag 14 oktober ingeleverd zijn.

Hoe werkt de Grote Clubactie
Jullie krijgen op zaterdag 16 september allemaal een verkoopboekje. In dit boekje schrijf je op hoeveel loten iemand wil kopen, zijn bankrekeningnummer en adres. Je mag geen contant geld aannemen. Mensen die geen bankrekeningnummer willen invullen, kunnen dus geen loten kopen. Je hoeft niet het hele boekje vol te krijgen, maar je bent natuurlijk hartstikke goed bezig als je probeert zoveel mogelijk te verkopen.

Het bedrag wordt automatisch van het rekeningnummer afgeschreven. Je hoeft dus niet met geld over straat te lopen. De mensen die meedoen aan de actie, krijgen een bedankkaartje met informatie over de Grote Clubactie. Ze krijgen GÉÉN lot. Op hun bankafschrift staat het lotnummer.

De trekking is 13 december. De prijswinnaars ontvangen binnen zes weken hun prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op hun bankrekening.

Het verkopen van loten hoeft niet veel tijd te kosten. Vraag je familie en je buren of ze één of misschien wel meer loten willen kopen. Van ieder verkocht lot, gaat 80% naar de clubkas. Een lot kost € 3,00 en € 2,40 is voor FC Winterswijk. Maar ook voor jezelf en je team zijn leuke prijzen te winnen. Meer informatie ontvang je via de mail en vind je in de bijlage.

Download hier de brief voor de lotenverkopers

Succes!

Team Grote Clubactie FC Winterswijk

Deel dit bericht