23-03
Huldiging jubilarissen FC Winterswijk
Afbeelding: jubilarrisen FCW huldiging maart 2022

Zondag 20 maart zijn er enkele jubilarissen gehuldigd.

Dit had eigenlijk al op de nieuwjaarsreceptie zullen gebeuren, maar zoals we allemaal weten is toen alles afgelast vanwege het Corona virus. Maar wij vonden het zeer gepast om aan deze jubilarissen toch nog aandacht te besteden.

65 jaar lid van onze vereniging zijn; Henny Wevers, Gerrit Pietersen, Henk Hoopman, Wim van Staalduinen en Johan Mentink.

70 jaar lid van onze vereniging zijn; Gerrit Streek, Jan Grotenhuis, Johan Goorhuis en Willem Damkot

80 jaar lid van onze vereniging is: Johan( broer)Aalbers.

De jubileum bescheiden voor Johan Goorhuis, wonende in Zeist en voor Willem Damkot, wonende in Oss zijn opgestuurd.

Helaas konden een tweetal jubilarissen niet aanwezig zijn. Of vanwege afnemende vitaliteit of vanwege nog te korte hersteltijd na een hartoperatie. Beide Heren zijn bezocht door de voorzitter .

Johan Aalbers, 80 jaar lid, verblijft in Pronsweide. In samenspraak met zijn zoon hebben we besloten hem aldaar de bloemen en glazen jubileum bokaal te overhandigen.

Johan Mentink, 65 jaar lid, is thuis bezocht. Ook Johan kreeg een mooie bos bloemen en werd de jubileum speld opgeprikt.

De anderen Heren waren ,zoals gezegd, afgelopen zondag aanwezig in het Hochrath Home.

Alwaar de voorzitter enige persoonlijke woorden sprak tot de jubilarissen.

De 65 jarige jubilarissen  kregen de jubileumspeld op geprikt en ontvingen een bos bloemen.

De 70 jarige jubilarissen, de heren Gerrit Streek en Jan  Grotenhuis, kregen naast de bloemen een mooie glazen jubileumbokaal voorzien van naam en aantal jaren lidmaatschap.

Voor de rest van de middag waren ze te gast in ons Hochrath Home en konden ze getuige zijn van een prachtige 5-0 overwinning van ons eerste elftal.

Bestuur FC Winterswijk

J. Aalbers
Johan Aalbers
Deel dit bericht