02-05
Informatie Avond4daagse Home Edition - Hoe werkt het?
Afbeelding: Afbeelding Home Edition Avondvierdaagse 2021

Home Edition Avond4daagse Winterswijk

Een traditionele avond4daagse zit er in Winterswijk dit jaar ( weer) niet in, maar in samenwerking met de KWBN wordt het mogelijk gemaakt om je eigen vierdaagse te houden en om op momenten waarop jou dat het beste uitkomt je kilometers te wandelen.

Hoe werkt het?

Deelnemers maken gebruik van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Inschrijven is mogelijk via  www.avond4daagse.nl en deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km.

Op je wandeldag kun je de af te leggen route via de app zien en bijvoorbeeld al een pauzeplekje aangeven waarop je eigen catering dan staat. Om een leuke “intocht” te hebben op je laatste wandeldag kun je dit aan familie laten weten. Wat is er leuker dan op de laatste af te leggen meters gehuldigd te worden? De organisatie van de Winterswijkse avond-4-daagse zorgt dat de verdiende medailles aan huis worden afgeleverd.

Kom in beweging en loop gezellig samen een verrassende route!!  Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tot 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken afgelegd worden. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

 Meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.  of www.fcwinterswijk.nl

 

Deel dit bericht