31-03
Inschrijven opleidingen UEFA C en UEFA C Youth
Afbeelding: KNVB Logo Oranje

Beste jeudtrainers en andere belangstellenden,

Hierbij de aankondiging voor de opleidingen UEFA C en UEFA C YOUTH. Inschrijven voor deze opleidingen zal vanaf dinsdag 3 april 2018 rond 10.00 uur mogelijk zijn. Verspreid over heel het land worden er opleidingslocaties opengesteld. Op basis van persoonlijke wensen kiezen kandidaten voor een opleidingslocatie waarbij men rekening houdt met een voorkeurs dag en/of de door de kandidaat gewenste reisafstand naar de opleidingslocatie.

Indien er binnen uw vereniging kandidaten zijn, zorg dan dat deze info zo snel mogelijk bij hem/haar terechtkomt, zodat de inschrijving tijdig kan plaatsvinden. Het is net zoals in het afgelopen seizoen weer de verwachting dat er meer kandidaten dan opleidingsplaatsen zullen zijn. Kortom wees er snel bij want Vol = Vol

Inschrijven
- Log in op het inschrijfportaal: http://inschrijven.knvb.nl (dit werkt het beste onder Google Chrome).
- Kies bij district: Landelijk (dus niet zoeken onder district)
- Kies bij type: Opleiding
- Kies bij categorie: Trainer-coach
- Kies bij subcategorie: UEFA C of UEFA C YOUTH
- Om in te kunnen schrijven hebben kandidaten een relatiecode nodig
- Vervolmaak de inschrijving door de gevraagde informatie in te vullen en/of bij te voegen.

Zorg dat het inschrijfgeld van € 30,- direct na de inschrijving wordt overgemaakt. Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL89INGB0670000213, t.n.v. KNVB Academie onder vermelding van UEFA C Youth (of UEFA C), opleidingslocatie en je naam. Het inschrijfgeld kan niet verrekend worden via rekening courant van de vereniging. Indien het inschrijfgeld niet tijdig is ontvangen, kan niet worden deelgenomen aan de toelatingstest.

Indien je belangstelling hebt, neem dan contact op met Hans Kranen:
jhkranen@hotmail.com of hanskranen@fcwinterswijk.nl

Wij vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Deel dit bericht