12-06
Instuif ochtend zaterdag 18 juni
Afbeelding: 20160618instuifochtend2016

Zaterdag ochtend 18 juni tussen 10.30-12.00 uur vindt weer de jaarlijkse instuif ochtend van FC Winterswijk plaats. Jongens en meisjes tussen 5 en 11 jaar die het komende seizoen bij FC Winterswijk willen voetballen, kunnen deze ochtend mee trainen op het hoofdveld en zich inschrijven voor het komende voetbal seizoen. Elk nieuw lid ontvangt na inschrijving het training shirt met clublogo gratis.

Bij de jeugdafdeling van FC Winterswijk voetballen meer dan 600 jeugdleden, jongens en meisjes wekelijks met veel plezier op Sportpark Jaspers. Voetballen doe je samen met je vrienden en vriendinnen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Kortom, de voetbalclub voor iedereen!

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij FC Winterswijk komen voetballen. De jongste spelers starten in de mini pupillen waarna ze via de F- en E-pupillen, 7 tegen 7, kunnen doorgroeien naar een 11 tegen 11 competitie in de D-jeugd.

Niet in de gelegenheid om op zaterdag 18 juni te komen trainen of inschrijven, neem dan contact op met een van onze coördinatoren, de informatie vindt je op fcwinterswijk.nl

Deel dit bericht