19-12
Jesse Kuiper performance trainer FC Winterswijk
Afbeelding: Jesse PandS

De tijden veranderen en daarmee ook de inzichten in het beter en sterker maken van spelers. Binnen FC Winterswijk hebben we met de inbreng van hoofdtrainer Erik Zandstra sinds deze zomer een ook andere welkome versterking binnen de gelederen. Want op het gebied van sportvoeding, het sterker en sneller maken van je lichaam en het vergroten van het uithoudingsvermogen is Jesse Kuiper begonnen als performance trainer. Vanuit zijn vakgebied houdt hij zich bezig met de fitheid van onze spelers en speelsters.

Om voor de toekomst te investeren heeft FC Winterswijk een investering gedaan in het krachthonk op de 1e verdieping. We zijn op zoek naar een andere plek om het krachthonk beter aan te laten sluiten op de voetbalomgeving en van toegevoegde waarde te zijn voor de club en ook voldoende vergaderruimte te behouden (we groeien uit ons jasje).

Naast dat Jesse performance trainer is van FC Winterswijk is hij ook zijn eigen bedrijf gestart, genaamd: Perform and Score. Onlangs is het bestuur overeengekomen dat Jesse zijn Start-up mag beginnen op Sportpark Jaspers en daarvoor gebruik kan maken van onze faciliteiten. Met deze samenwerking zijn we erg blij en zien dit zeer positief tegemoet.

Kerstactie Perform and Score
Om het jaar goed af te sluiten en de tweede seizoenshelft fit te beginnen heeft Jesse een winteraanbieding opgesteld voor de leden van FC Winterswijk. Deze aanbieding geldt zowel voor jeugd als senioren leden. Want al vanaf € 7,50 per uur kun je training krijgen en jou fitheid verbeteren.

Voor de complete aanbieding en uitleg klik hier of gaan naar de website Perform and Score.voor overige persoonlijke aanbod.

Jesse nogmaals welkom (terug) bij de club en wij hopen dat je onze spelers en speelsters fitter maakt!

Met vriendelijke groet,
Bestuur FC Winterswijk

Deel dit bericht