04-10
JO19-1 voor beslissende fase bekercompetitie
Afbeelding: fcwinterswijk_programma

De JO19-1 begint aanstaande zaterdag (7 oktober) aan de beslissende fase van de bekercompetitie. Het team van trainer-coach Harald Drost en dienst assistent Teun Dingemans neemt het dan thuis op tegen AZSV/AD’69 JO19-1. De Aaltense formatie voert de ranglijst aan met vijftien punten uit vijf wedstrijden, gevolgd door onze JO19-1 die twee punten minder heeft.

Bij winst op de lijstaanvoerder neemt de JO19-1 dus de koppositie van de tegenstander van zaterdag over. Als de JO19-1 zaterdag 14 oktober dan ook nog in Enschede FC Suryoye-Mediterraneo verslaat, gaat het door naar de tweede bekerronde.
Bij een gelijkspel aanstaande zaterdag heeft de JO19-1 het uiteraard niet meer in eigen hand. Het enige dat de ploeg  kan doen, is zaterdag over een week winnen van FC Suryoye-Mediterraneo en hopen op een misstap van AZSV/AD’69 tegen FC Eibergen. Tegen laatstgenoemde ploeg speelde de JO19-1 tijdens de eerste wedstrijdronde met 1-1 gelijk, waardoor ons team na vier zeges op rij nu twee punten achterstaat op AZSV/AD’69. Bij een nederlaag tegen de lijstaanvoerder aanstaande zaterdag is het pleit beslecht en zijn de Aaltenaren, met nog een wedstrijdronde in het verschiet, al zeker van de tweede bekerronde.
Het duel FC Winterswijk JO19-1 – AZSV/AD’69 JO19-1 wordt zaterdag op het hoofdveld van sportpark Jaspers gespeeld. De aanvang is om 15.00 uur. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Bart Boesveld.   

Deel dit bericht