06-05
Kampioensfeest zondag mannen 1 op 11 mei
1936

Kampioensfeest vlaggenschip zondag 11 mei vanaf 19.30 uur

Na het toch nog onverwacht snelle kampioenschap van Zondag Mannen 1 hebben velen de gelegenheid genomen om hun felicitaties over te brengen. Hiermee is de gedroomde promotie naar de 2e klasse behaald. Een geweldige prestatie met ook nog eens een jonge spelersgroep.

Voor hen die alsnog ook willen feliciteren (of dit nog een keer opnieuw willen doen), is er zondag 11 mei vanaf 19.30 uur een instuif/kampioensfeest in het clubhuis. Na hun laatste wedstrijd, uit tegen het Zevenaarse DCS, zal de selectie terugkeren naar Winterswijk. Na de rondrit door Winterswijk, die er ongetwijfeld zal komen, zullen ze vanaf 19.30 uur terug zijn op Sportpark Jaspers. Tijdens het kampioensfeest zullen wij enkele spelers en leden van het begeleidingsteam extra in het zonnetje zetten. De eindtijd staat gepland voor 22.00 uur. Alle leden, donateurs, sponsoren en sympathisanten worden hierbij uitgenodigd aanwezig te zijn.
 

De officiële receptie zal plaatsvinden op zaterdag 7 juni om 19.00 uur. Daarvoor is wat meer tijd nodig, omdat hier ook vertegenwoordiging van de KNVB, collega-clubs etcetera voor uitgenodigd zullen worden. Wij zullen die receptie combineren met de officiële opening van ons clubhuis op Sportpark Jaspers. Daartoe zullen onder andere vertegenwoordigers van de gemeente uitgenodigd worden. Ook op deze dag zijn alle leden, donateurs, sponsoren en sympathisanten uiteraard van harte welkom.

Deel dit bericht