22-05
Kom in actie en steun onze club!
Afbeelding: 1110221_1-HvdA-banner-website-Hart voor de achterhoek

Om de voetbalbeleving bij onze club verder te vergroten willen wij graag een video-analysesysteem aanschaffen. Dit systeem biedt de mogelijkheid voor spelers en trainers om de ontwikkelingen en prestaties te verbeteren. Immers, iedereen heeft talent!

Daarom doen wij onder de naam Stichting Sportpark Jaspers mee aan de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek. Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig.

Kom in actie en steun onze club!
Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 22 mei en 6 juni hun stem op onze club uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

Hart voor de Achterhoek: € 400.000,- voor verenigingen en stichtingen
Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdient wordt. Op de website www.rabobank.nl/noa vind je alle informatie over Hart voor de Achterhoek.

Deel dit bericht