18-02
Kortingskaartenactie FC Winterswijk 2014
Afbeelding: 2014-02-22 Kortingskaart 2014 A

In het weekend van 22-23 februari 2014 is de uitgifte van de kortingskaartenactie voor 2014 geweest. De uitgifte en verkoop van deze kaarten zorgt al jaren voor een substantieel bedrag dat ten goede komt aan FC Winterswijk. Om de verkopende leden tegemoet te komen zijn er dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd die er voor zorgen dat iedereen de kaarten makkelijker aan de man kan brengen en dat het voor de kopers aantrekkelijker is geworden om een kortingskaart aan te schaffen.

De belangrijkste veranderingen zijn:
- De prijs van een kortingskaart is geen € 10,00 maar slechts € 5,00.
- De kortingskaarten staan niet meer op naam dus minder administratie.
- Het formaat is gewijzigd naar A-4 dus makkelijker te hanteren en mee te nemen.
- Het aantal aanbieders is verminderd.
- Naast het bestverkopende juniorenteam wordt ook het bestverkopende seniorenteam dit jaar beloond met een fantastische prijs.

De kortingskaarten worden per elftal via de leiders uitgegeven en deze zijn dan ook verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van hun team. Niet spelende leden/donateurs krijgen de kortingskaarten thuisgestuurd.

Met het bovenstaande proberen we het voor FC Winterswijk en al haar leden zo aantrekkelijk mogelijk te houden zodat de verkoop maar ook de opbrengst weer tot een fantastisch resultaat zal leiden. In de afgelopen jaren hebben we het aantal geld genererende acties waarvoor de leden langs de deur moesten drastisch weten te verminderen, opdat de 2 acties die overgebleven zijn (Grote Club Actie en kortingsbonnenactie) door alle leden breed gedragen worden.

Als geen ander weten wij ook dat het slagen van een dergelijke actie afhankelijk is van de positieve instelling bij alle leden. Met bovenstaande vernieuwingen hopen wij dat iedereen makkelijker zijn steentje bij kan dragen aan het slagen van de kortingsbonnenactie.

Bij voorbaat alvast bedankt voor jullie medewerking.

Activiteitencommissie FC Winterswijk.

2014-02-22 Kortingskaart 2014 B
Deel dit bericht