16-11
Nieuw camerasysteem voor live wedstrijden kijken op ons hoofdveld!
Afbeelding: FC-Winterswijk-Club-TV

FC Winterswijk beschikt via USportFor over een nieuw en verbeterd automatisch camera systeem dat aan onze hoofdtribune is bevestigd. Deze neemt automatisch de wedstrijden op die gespeeld worden op het Hoofdveld voor wedstrijdanalyse, maar de beelden kunnen ook live via de website vertoond worden. 

Dus ook in deze coronaperiode kunt u live de wedstrijden volgen die gespeeld worden op ons hoofdveld!

Via deze link (klik hier) of op de homepage (linksboven) van onze website worden de wedstrijden via een livestream getoond.
Alle wedstrijden van FC Winterswijk gespeeld op het hoofdveld op zaterdag en zondag zijn hier live te volgen. Bekijk ook de laatste wedstrijden terug. (Opmerking: als er meerdere wedstrijden tegelijk gespeeld worden kan de camera af en toe op zoek gaan naar het juiste beeld,  omdat het systeem de bal volgt).

Ook via onze FC Winterswijk App kun je de wedstrijden live volgen. Heb je de app nog niet op jouw telefoon, download deze dan via Google Playstore en ontdek nog meer voordelen van onze handige app!

Wanneer je voor de starttijd de stream inschakelt kan het zijn dat de stream nog niet is opgestart en dat je eventueel een zwart of stilstaand beeld te zien krijgt. Is de wedstrijdopname gestart, dan verschijnt automatisch de weergave van de wedstrijd. .

Veel kijkplezier!

Deel dit bericht