02-03
Nieuwe aanwinsten voor volgend seizoen
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Voor volgend seizoen hebben we 2 aanwinsten binnen.

Als eerste is de TC en DB er in geslaagd een trainer te vinden voor zondag 2. Danny Bremer uit Glanerburg is voor seizoen 24-25 de trainer van zondag 2.
De 44 jarige trainer heeft als trainer gewerkt bij bijna alle jeugd teams van Sportlust en als assistent van Sportlust Glanerburg 1. Zelf is hij daar ook een zeer verdienstelijk speler geweest. Uitstapje gemaakt naar Phenix, om vervolgens als hoofdtrainer terug te keren bij Sportlust Glanerburg 1. Na 2 jaar was hij toe aan andere uitdaging en die heeft hij nu gevonden bij zondag 2.

Wij wensen Danny veel succes bij afronden van zijn trainerschap bij Sportlust Glanerburg en voor komend seizoen bij FCW zondag 2.

Als tweede is er een versterking voor het eerste voor volgend seizoen. In 24-25 wordt Floris Liet een 21 jarige speler uit Doetinchem opgenomen in de selectie van zondag 1. Hij heeft op jonge leeftijd al bij verschillende verenigingen gespeeld. Eerst als jeugdspeler bij DZC'68 daarna de Treffers onder 21, zijn laatste vereniging.
Hij is inmiddels lid en traint in dit seizoen mee met de selectie zondag 1. Wij wensen hem veel spelplezier en voorkomend seizoen succes.

Danny Bremer
Danny Bremer
Floris Liet
Floris Liet
Deel dit bericht