07-01
Nieuwe keeperstrainer
Afbeelding: Dinand Huurneman

De commissie VTZ is blij te kunnen melden dat we voor het nieuwe seizoen (2017/2018) een ervaren keeperstrainer hebben weten vast te leggen, Dinand Huurneman (55 jaar) uit Eibergen.

Dinand is een zeer ervaren keeperstrainer die in het verleden diverse keepers bij diverse clubs heeft opgeleid: Reunie (10 jr), SC Meddo (9 jr), SP Neede (3 jr) en FC Eibergen (18 jr).

Niels Janssen is onder Dinand bij Reunie vanuit de B bij het eerste elftal gehaald en dus is Dinand geen onbekende voor Niels. Dinand heeft diverse cursussen gevolgd onder meer van Frans Hoek etc.

De insteek is om de komende seizoenen te werken in een nog professionelere setting en 2x in de week de keepers te gaan trainen bij/op het veld met de eerste selectie. Het eerste seizoen trainen we nog 1x in de week omdat Dinand nog een contract heeft bij SP Neede, maar we hopen het jaar erop te kunnen schakelen naar 2x in de week. De aansluiting bij de staf van Zondag 1 en het mede coachen/begeleiden van de keepers bij het trainen van bijvoorbeeld een partijspel is hier ook van belang.

We wensen Dinand veel plezier en succes bij onze club.

H. ter Haar
VTZ FC Winterswijk
Verantwoordelijk 1 & 2 Zondag

Deel dit bericht