14-03
Nominatie Eric van Zutphen
675

Dinsdagavond tijdens de training kwam er iemand van de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) op Sportcomplex Jaspers. Eric van Zutphen, trainer-coach van Zondag Mannen 1, kreeg het verheugende bericht dat hij samen met 2 andere trainers is genomineerd voor de verkiezing amateurtrainer van het jaar in District Oost.

Jaarlijks wordt door de 6 VVON-districten per district een 3-tal amateurtrainers genomineerd. Van iedere genomineerde trainer-coach wordt een standaard format ingevuld met daarop de belangrijkste informatie en gegevens: Visie-Speelwijze-Werkwijze-Doorstroming jeugdspelers-Inbreng jeugdopleiding. Alle leden van de VVON mogen stemmen op de genomineerde trainers, de uitslag voor District Oost is 7 april.

De 6 genomineerde trainers voor de landelijke verkiezing worden vervolgens beoordeeld door de VVON-beoordelingscommissie. Die beoordelingscommissie kent o.b.v. de beschikbare informatie punten toe aan de genomineerde trainers. Vrijdag 9 mei 2014 vindt voor de 12e keer het Nederlands Trainerscongres plaats. Net als vorig jaar zal dit evenement plaatsvinden in Zwolle. Op het Nederlandse Trainerscongres kiezen vervolgens de aanwezige VVON-deelnemers ook de in hun ogen beste amateurtrainer. Op het congres worden vervolgens de toegekende punten door de beoordelingscommissie en het congres bij elkaar opgeteld. De genomineerde met de meeste punten wordt de Amateurtrainer van het jaar.

Veel succes, Eric!

Deel dit bericht