30-04
Ook Rommelmarkt 2021 afgelast!
Afbeelding: fcwinterswijk_afgelast

Helaas gooit het Coronavirus ook dit jaar roet in het eten voor onze jaarlijkse rommelmarkt die eind juni aanstaande op ons Sportpark Jaspers gehouden zou worden.

Wekelijks blijven vrijwilligers enthousiast bezig met het verzamelen en sorteren van goederen voor de grote rommelmarkt, die traditiegetrouw vele bezoekers trekt uit de Achterhoek en ver daarbuiten. De opslag ligt uiteraard al behoorlijk vol met goederen, maar door de huidige overheidsmaatregelen wordt ook het organiseren van een rommelmarkt dit jaar helaas onhaalbaar. 

De ophaaldienst stopt 31 mei aanstaande en uiteraard staan wij vanaf 1 oktober 2021 weer voor u klaar voor het ophalen van goederen en overtollige huisraad. Voor verdere informatie, zoals contactgegevens van de organisatie, verwijzen wij u graag naar de website van FC Winterswijk.

Wij bedanken onze leden, sponsoren en verder iedereen voor de warme steun die wij mogen ontvangen en voor het aanleveren van de goederen tot nu toe en zien u graag bij onze rommelmarkt 2022!

Namens de werkgroep Rommelmarkt FC Winterswijk,

Ab Meerdink, Jan Stemerdink en Willy Kwerreveld

Deel dit bericht