02-09
Oproep nieuwe scheidsrechters
Afbeelding: fcwinterswijk_van_het_bestuur

Noodkreet
Op 16 mei jl. heeft Jan Elferink een noodkreet geplaatst op onze website over het tekort aan scheidsrechters bij FC Winterswijk, maar helaas heeft deze oproep nauwelijks effect gesorteerd. Vandaar dat wij als bestuur hierbij nogmaals een beroep doen op jou als lid om te overwegen zich aan te melden als scheidsrechter, om te voorkomen dat er komend seizoen met enige regelmaat geen scheidsrechter zal worden aangesteld bij de thuiswedstrijden van onze recreatieve teams en de scheidsrechter dan zal moeten komen uit ons eigen thuisspelende team!

Hoe werkt de Winterswijkse Voetbal Federatie
Bij de recreatieve teams wordt door de KNVB geen scheidsrechter aangesteld, maar dit gebeurt dan door de Winterswijkse Voetbal Federatie. Hierbij is de afspraak dat er voor elke thuiswedstrijd waarvoor de federatie een scheidsrechter moet leveren, FC Winterswijk er ook één terug levert.

Afgelopen seizoen had FC Winterswijk gemiddeld genomen 5 thuiswedstrijden waarvoor een scheidsrechter aangesteld diende te worden. Echter beschikt FC Winterswijk op dit moment niet over het vereiste aantal scheidsrechters om terug te leveren en blijven wij daarmee achter bij de omliggende verenigingen.

Oproep
Met zijn allen moet wij toch in staat zijn om voldoende scheidsrechters te leveren!

Wij vragen je daarom nogmaals als lid van FC Winterswijk te overwegen zich aan te melden als scheidsrechter voor de zondag, zodat wij -evenals onze buurtverenigingen- de gemaakte afspraken kunnen nakomen en alle recreatieve teams ook kunnen blijven beschikken over een scheidsrechter, aangesteld door de Winterswijkse Voetbal Federatie.

Meld je aan en voor verdere informatie kun je contact opnemen met Hans Kranen (06-51816984/ hanskranen@fcwinterswijk.nl), of Jan Elferink van de Winterswijkse Voetbal Federatie (jwelferink@kpnmail.nl / 0543-521671)

Bestuur FC Winterswijk

Deel dit bericht