04-10
Oproep van Paul Toebes ambassadeur Actief Winterswijk
Afbeelding: Paul Toebes

Hallo voetbalvrienden,

Mijn naam is Paul Toebes en ik denk dat ik bij veel mensen wel bekend ben als trainer van het G-team en assistent-trainer bij O13-1. Ik ben een tijdje geleden gepolst om ambassadeur te worden van Actief Winterswijk voor de doelgroep G- sport (voetbal en andere sporten). Ik vind dit een eer om te mogen gaan doen!

Mij is gevraagd om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen en dit vind ik erg leuk om te gaan proberen. Ik heb ook al plannen uitgewerkt hoe dit te gaan doen en te proberen om het in praktijk te gaan brengen. Voor corona was ik hier ook al mee bezig en er was zelfs al een datum gepland, maar corona gooide helaas roet in het eten. Ik wil dit graag weer oppakken en nu dus ook samen met Actief Winterswijk. Op 30 september hebben we een mooie avond gehad met nog veel meer gedreven mensen en daar hebben we een sportakkoord  getekend om mensen met of zonder handicap aan het bewegen te krijgen en daar zijn al veel sportieve plannen voor.

Maar ik vraag ook jullie hulp: hebben jullie leuke ideeën laat het me weten, zodat ik daar samen met Actief Winterswijk mee aan de slag kan. Jullie weten vast waar ik te vinden ben en alvast bedankt voor het meedenken!

Groet Paul Toebes

Deel dit bericht