08-09
Opsporing Verzocht toont verdachten overval Erik Te Selle op dinsdag 9 september
2867

Dinsdag 9 september toont de politie in Opsporing Verzocht nieuwe bewakingsbeelden van drie mannen die verdacht worden van de overval op het echtpaar te Selle en betrokkenheid bij de dood van Erik te Selle.

Op 2 juli pleegden drie mannen een overval op Erik te Selle en zijn vrouw in hun woning aan de Groenloseweg in Winterswijk. Het lichaam van Erik te Selle werd na de overval onder een zeil aangetroffen op zijn eigen terrein. Justitie looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip.

Na de eerdere uitzending van Opsporing Verzocht over deze zaak, op dinsdag 5 augustus, kwamen meer dan 300 tips bij de politie binnen. Mede dankzij die tips is inmiddels duidelijk geworden dat op 30 juni 2014 drie mannen zich verdacht gedroegen bij de Albert Heijn in Winterswijk én in Groenlo. Uit onderzoek is gebleken dat deze mannen mogelijk de mannen zijn die verdacht worden van het plegen van het misdrijf op het echtpaar te Selle.

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 9 september worden de bewegende bewakingsbeelden van de Albert Heijn in zowel Winterwijk als Groenlo van deze drie verdachte mannen getoond.

Beloning
Door justitie wordt een beloning uitgeloofd van € 10.000 aan degene die de gouden tip geeft die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

Deel dit bericht