03-10
Projectleden Sportlink gezocht
Afbeelding: Sportlink

Binnen FC Winterswijk willen we meer halen uit het pakket dat wij afnemen van Sportlink. Op dit moment worden daarin wedstrijden vastgelegd, kleedkamerindelingen gemaakt en velden ingepland. Alleen Sportlink i.c.m. de voetbal.nl app kunnen nog veel meer, en daar willen we gebruik van gaan maken. 

Waarom?
Wij willen graag iedereen actiever en eenvoudiger informeren wat er allemaal binnen onze club te doen is. Het middel: Sport.link

Wat?
Om gebruik te maken van het volledige pakket Sportlink moet er op de achtergrond het e.e.a. ingericht en bijgesteld worden. Dit zal de basis vormen van veel communicatie binnen de club. Het delen van activiteiten, push-berichten van ons nieuws tot het reserveren van een ruimte en inzien van de trainingsdagen in de app als op de TV's boven en beneden. 
Daarnaast gaat Sportlink over van een applicatie die je moelijk kunt start op je PC naar een gebruiksvriendelijke versie in de cloud. Voor ons dus een mooie mogelijkheid om dit samen op te pakken.

Hoe?
Wij willen graag een projectgroep samenstellen die deze mooie taak op zich gaat nemen om de club te helpen iedereen van de juiste informatie te voorzien. Om een beeld te krijgen van wat Sportlink is, neem een kijkje op Sportlink.nl .
Indien je geintresseerd bent neem dan contact op met Ruut Beijers (ruutbeijers@fcwinterswijk.nl of stuur een app naar 06-83791537).

Deel dit bericht