28-02
Reporter voor FCW
Afbeelding: fcwinterswijk_gezocht

Het tweede deel van seizoen 2016-2017 is voor iedereen weer begonnen.  Iedereen is weer benieuwd wat de opstelling, tussenstand en einduitslag is geworden van alle teams. Om alles rondom een team snel kenbaar te maken maakt FC Winterswijk gebruik van social media. Hiervoor hebben we 3 pagina's op Facebook, namelijk: FCWwijk, FCWWijkLive en het Fotoalbum over FC Winterswijk.

 

Je bijdrage leveren

Om iedereen op de hoogte te houden kun jij je aanmelden om reporter van jou elftal te worden. Per team kan 1 persoon  zich aanmelden (bij voorkeur de leider) om voor, tijdens en na de wedstrijd berichten te plaatsen.

Aanmelden kun je doen door een privé-bericht te sturen naar FC WinterswijkLive of ondergetekende (Opzoeken op Facebook).

 

Reporter FC Winterswijk zondag 1

Voor het zondagelftal van FC Winterswijk zijn we op zoek naar een persoon die voor de uit- en thuiswedstrijden als reporter wil zijn. Je zorgt voor een vermelding van het beginsignaal, de doelpunten (en makers), tussen- en eindstand. Een eigen inbreng daarbij is natuurlijk altijd welkom. Om je aan te melden neem dan contact op met Ruut Beijers.
 

Afmelden als reporter

Afgelopen seizoenen hebben een flink aantal mensen zich aangemeld als reporter van FC Winterswijk. Mocht je dit niet meer doen, neem dan contact op met een van de redactieleden om je af te melden.

Met vriendelijke groet,

Ruut Beijers

Deel dit bericht