19-06
Rob Klein Langenhorst nieuwe trainer JO19-1
Afbeelding: 2017-06-19 Rob Klein Langenhorst

FC Winterswijk heeft Rob Klein Langenhorst gecontracteerd voor het komend seizoen. Voor velen binnen de club geen onbekende maar voor die mensen die hem niet kennen hierbij een korte introductie:
Rob is 54 jaar, woonachtig in Winterswijk met zijn vrouw Ingrid en samen hebben ze 2 kinderen, Maxime (19 jaar en spelend bij FCW VR1) en Camiel (15 jaar, spelend bij FC Trias JO17).
In het dagelijks leven is Rob werkzaam als Logistiek Manager bij de Fa. Stanstechniek in Gaanderen.

Zijn voetbalcarrière is hij begonnen bij WVC, waar hij de hele jeugdopleiding heeft doorlopen. Op zijn 17e heeft hij zijn debuut gemaakt bij WVC 1, dat toen op 1e en 2e klasse niveau acteerde. Hoogtepunten waren hierbij het kampioenschap in 1986 in de 2e klasse en het jaar dat ze dicht bij de Hoofdklasse waren. Op zijn 28e moest hij stoppen vanwege een chronische knieblessure.

Vervolgens heeft hij gedurende een aantal periodes jeugdteams en het 2e elftal getraind bij WVC. Daarna 5 jaar bij Longa ’30 in Lichtenvoorde, om vervolgens bij WVC terug te keren. De afgelopen jaren was Rob werkzaam bij FC Trias, o.a. in de jeugdopleiding en als assistent-trainer bij het eerste elftal. Afgelopen seizoen trainde Rob de JO13-1 en was hij hersteltrainer. Ondertussen is Rob ook nog eens 14 jaar scout voor FC Twente geweest waarbij hij ook altijd nog een jeugdteam trainde.

De plannen die FC Winterswijk heeft en de ambities van de club blijken een perfecte match te zijn met Rob’s persoonlijke ambities en ontwikkeling.
Om de FC Winterswijk doelstellingen te realiseren zullen we gezamenlijk, d.w.z. onder leiding van alle hoofdtrainers (Rob Klein Langenhorst, Job Veldhuisen, Justin de Zwart, Martijn Meerdink, Jesse Rutgers en Sander Westrum) en de hoofd opleiding Wim van Zeist, de uitdaging moeten aangaan om ons beleidsplan uit te voeren. Een fantastische uitdaging.
We denken met Rob een ervaren trainer binnen te hebben gehaald, die past bij ons team en onze visie en doelstelling.

We wensen Rob veel plezier en succes bij onze club.
Namens de commissie VTZ,
Gé Boeyink

Deel dit bericht