03-10
Save the date: derde veiling FC Winterswijk op 24 november
Afbeelding: fcwinterswijk_agenda

Na de succesvolle edities in 2019 en 2022 staat ook dit jaar de Veiling op je club van FC Winterswijk weer op de kalender. Inmiddels is het veilingteam in samenwerking met Veiling op je club gestart aan de voorbereidingen op de derde editie. Deze zal worden gehouden op vrijdag 24 november 2023.

Erik van Muiswinkel opent derde veiling van FC Winterswijk
Niemand minder dan cabaretier, acteur, presentator, liedjesschrijver en zanger Erik van Muiswinkel zal de avond openen. Winterswijk is voor de Haarlemmer geen onbekend terrein. Regelmatig stond hij met zijn shows in Theater De Storm.

De meeste mensen zullen Van Muiswinkel kennen van deze theatershows en natuurlijk zijn aandeel aan de programma’s Kopspijkers, Studio Spaan en Ook dat nog!. Of natuurlijk als de Hoofdpiet rondom programma’s over Sinterklaas.

Van Muiswinkel staat bekend als meester in imitaties. Toen het programma Kopspijkers op tv kwam, sloot Erik zich er ook bij aan. Hij werd onderdeel van het vaste cabaretpanel. Daar speelt Erik o.a. op een onvergetelijke manier de politicus Hans Janmaat na. Iets later creëert hij ook voor Studio Spaan een aantal rake imitaties van o.a. Jan Mulder, Harry van Raaij en Anton Geesink. Wie weet komen er ook op de veiling nog wel wat mooie imitaties voorbij!

Meer informatie
Zowel de veiling als de voorafgaande sponsorborrel vinden dit jaar plaats in de kantine van de club. Binnenkort volgt meer informatie over de opzet en (goede) doel van de veilingavond. Het veilingteam is te bereiken via veiling@fcwinterswijk.nl.

Afbeelding: 03102023veiling
Deel dit bericht