03-06
Skopein toernooi JO11 en JO9
Afbeelding: fcwinterswijk_jeugd

Sportpark Jaspers is zaterdag 15 juni 2019 weer het podium voor het jaarlijkse Skopein toernooi voor de JO11- en de JO9-pupillen, dat dit jaar alweer voor de 18e keer wordt gehouden. Het evenement kent nagenoeg hetzelfde deelnemersveld als de vorige jaargang.

Naast het organiserende FC Winterswijk, de winnaar van de 13e editie, doen FC Zutphen, De Tubanters 1897 (Enschede), Quick ’20 (Oldenzaal), Bon Boys (Haaksbergen) en Rohda (Raalte) mee. Bon Boys (Haaksbergen) was de winnaar van de laatste editie.

De deelnemende verenigingen komen met de 2 hoogst spelende JO11- en de 2 hoogst spelende JO9-teams. Er wordt gespeeld in 4 poules voor  respectievelijk de JO11-1, JO11-2, JO9-1 en JO9-2. De vereniging die in al haar wedstrijden het hoogste aantal punten haalt, wint het toernooi. Als er twee verenigingen met het zelfde aantal punten op de eerst plaats eindigen, beslist het doelsaldo. Is dat ook gelijk, dan telt het aantal gescoorde doelpunten. De kampioen vertrekt met een grote wisselbeker.

Een mooi meetmoment om te kijken waar je als vereniging sportief gezien staat. De wedstrijden vinden plaats op het hoofdveld en de velden 4 en 5, die alle dicht bij het clubgebouw liggen. Op voorhand bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet om dit toernooi wederom tot een succes te maken.

Een speciaal woord van dank aan de jeugdige scheidsrechters, die zich gelijk voorgaande jaargangen, weer beschikbaar hebben gesteld en natuurlijk de hoofdsponsor het Service Theater Skopein, die het weer mogelijk maakt om de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Het 18e O11-O9  Skopein toernooi begint om 10.00 uur, de laatste wedstrijden zijn om 14.55 uur afgelopen. De prijsuitreiking zal om ca. 15.15 uur zijn.

Deel dit bericht