01-02
Sponsoravond FC Winterswijk
Afbeelding: Sponsoravond 2017

De sponsorcommissie van FC Winterswijk is er weer in geslaagd een tweetal fascinerende sprekers binnen te halen, die hun ervaringen en belevenissen willen delen op de jaarlijks terugkerende sponsoravond. De sponsoravond zal plaatshebben op woensdag 7 februari a.s. en is bedoeld voor alle sponsoren van FC Winterswijk.

Oud wielrenner Gert Jakobs en Vitesse-trainer Henk Fräser zullen acte de présence geven en worden ge-interviewd door Eddy van der Ley (van der Ley Media).

Afbeelding: Gert Jakobs

Gert Jakobs

Gert Jakobs (Emmen, 29 april 1964) is een voormalig wielrenner, die vijf keer deelnam aan de Tour de France en die de ronde vier keer uitreed. Hij werd in 1988, 1989, 1990 en 1993 respectievelijk 145ste, 136ste, 140e en 127ste. De Tour van 1987 reed hij niet uit. Jakobs werd gezien als superknecht. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs mee aan de Olympische Spelen in Amerika. Op de 100km ploegenachtervolging wist Jakobs met zijn ploeg een vierde plaats te halen. Jakobs was niet alleen als wielrenner actief maar nam ook deel aan het marathonschaatsen, waarin hij vijf wedstrijden won. Sinds 2011 is Jakobs regelmatig te zien als gast in het RTL-programma Tour du Jour.

Afbeelding: Henk Fräser

Henk Fräser

Henk Fräser (Paramaribo, 7 juli 1966) is een Nederlands-Surinaamse voetbalcoach en voormalig voetballer. Fräser speelde doorgaans als centrumverdediger en stond te boek als fysiek sterk en een goede balveroveraar. Als speler kwam hij uit voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Roda JC en Feyenoord. Na zijn spelerscarrière werd Fräser trainer. Hij werd op 13 juni 2016 aangesteld als hoofdtrainer bij Vitesse. Fräser speelde 6 wedstrijden in het Nederlands elftal en was actief op het WK 1990 in Italië.

Deel dit bericht