12-03
Sponsoravond zeer goed bezocht
Afbeelding: 08032023 sponsoravond 1

Woensdag 8 maart was het dan eindelijk weer zover.

Nadat we een aantal jaren de sponsoravond voor onze gewaardeerde sponsoren moesten cancelen hadden we dit jaar weer een hele grote naam binnen gehaald.
Met Willem van Hanegem als hoofdgast en aangever Eddy van der Ley waren de verwachtingen hooggespannen. Dit was dan ook te merken aan de vele aanmeldingen. Uiteindelijk waren er 150 liefhebbers aanwezig in de kantine en genoten van de leuke avond.

Van Hanegem, de eigenzinnige oud-voetballer en (assistent) trainer van o.a. Feijenoord en AZ en natuurlijk niet te vergeten het Nederlands elftal, vertelde de ene na de andere anekdotes over zijn enorme loopbaan in het voetbal.
Dat hij liet merken dat hij niet alleen Harry Mens op zijn nummer kan zetten merkte ook aangever van der Ley aan den lijve. Je moet Willem natuurlijk geen domme vragen stellen, want dan reageert hij op een wijze die alleen Willem van Hanegem kan doen.

Tijdens het vragenrondje uit het publiek ging Willem in op diverse vragen over onder andere het laatste WK in Qatar. Tevens werden de onderlinge verhoudingen besproken tussen de spelers van weleer met wie Willem in het Nederlands elftal heeft gespeeld. Dat hij geen hekel heeft aan Ajacieden bleek wel uit het feit dat hij altijd met een Ajax-speler op de kamer sliep tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal.

Ooit is hij gevraagd om voor Ajax te gaan spelen en die vraag vond hij toentertijd geweldig. De reden hiervan was dat hij een duidelijk antwoord kon geven en die was uiteraard NEE!!!

Aan het einde van de interessante avond werd er een nog een spannende voetbalquiz gespeeld. De eerste prijs, een gesigneerde foto van de Kromme werd gewonnen door Henk-Jan Klooster, Arjan Sonderen ging ervandoor met de tweede prijs, dit was het boek Hoi papa over Michel Boerebach wat geschreven is door Eddy van der Ley.

Al met al een zeer geslaagde avond voor de sponsoren, maar ook Eddy van der Ley en Willem van Hanegem hebben hier duidelijk van genoten.

08032023 sponsoravond 2
08032023 sponsoravond 3
08032023 sponsoravond 4
Deel dit bericht