22-01
Sportspreekuur FC Winterswijk
Afbeelding: fcwinterswijk_sportverzorging

Onder de vlag van de medische commissie gaat FC Winterswijk starten met een sportspreekuur. Dit spreekuur is bedoeld voor alle spelers en speelsters van FC Winterswijk. Zowel jeugd, senioren recreanten als spelers van de prestatie elftallen.
We gaan dit spreekuur houden iedere eerste maandag van de maand. Aanwezig zullen zijn: Robert Berg (orthopedisch chirurg, verbonden aan het SKB in Winterswijk) en een fysiotherapeut, te weten Hermen Westenbroek, Herman Schäperclaus of Gerrit te Kolste.

Voor wie is dit spreekuur bedoeld?
Zoals gezegd voor alle sporters van FC Winterswijk en met name die sporters die al wat langer met een blessure (fysiek ongemak) rondlopen en niet precies weten wat ze er mee aan moeten. Wel of niet naar de huisarts, rust nemen of laten behandelen of eventueel verder onderzoek. Het gaat niet om de kneuzingen of relatief eenvoudige spierblessures (die kun je laten behandelen door onze verzorgers of fysiotherapeuten), maar om de al wat langer bestaande "vervelende" klachten. De inloop is gratis (je kunt eventueel Martina ten Dolle bellen voor een afspraak). We gaan die avond niet behandelen maar met jou een plan van aanpak bespreken om te proberen de klacht te verhelpen.

We beginnen op: Maandag 3 februari, 20.00 uur in de EHBO-ruimte op Jaspers. Daarna dus iedere eerste maandag van de maand tot de zomerstop.

We zijn erg blij dat Robert Berg hiervoor tijd wil vrij maken zodat we onze spelers van FC Winterswijk nog beter kunnen begeleiden.

Deel dit bericht