27-05
Stand van zaken nacompetitie
Afbeelding: Zondag 2 seizoen 2013-2014
FC Winterswijk 2 (zon) moet nog 2x vol aan de bak


Het seizoen is voor de meeste teams reeds ten einde, een aantal teams speelt nog een toernooi.
Voor FC Winterswijk 2 (zon), FC Winterswijk 3 (zon), FC Winterswijk A1 en FC Winterswijk B1 staat alles echter volledig in het teken van de nacompetitie.

FC Winterswijk B1 speelt komende zaterdag (aanvang 12.30 uur) een thuiswedstrijd tegen Victoria '28 B1 uit Enschede. De uitwedstrijd werd afgelopen zaterdag gelijkgespeeld: 1-1. Als het de spelers van trainers Rick Wevers en Martijn Prinsen lukt om na Hoevelaken B1 ook deze horde te nemen, dan wacht in de finale van de nacompetitie op 7 juni de winnaar van het tweeluik SDC '12 B1 - Ruurlo B1. De Denekampers, die net als FC Winterswijk strijden tegen degradatie, wist de 1e wedstrijd reeds met 6-1 te winnen.

FC Winterswijk A1 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij Wijhe '92 A1. Nadat in de 1e ronde nacompetitie 2x werd gewonnen van SDC Putten A1 moesten de manschappen van Martijn Meerdink ditmaal genoegen nemen met een gelijkspel. Komende zaterdag om 16.00 uur staat de return op het programma. Als de finale van de nacompetitie wordt bereikt dan is de winnaar van JVC Dedemsvaart A1 - SJO JVZ A1 de opponent. De eerste wedstrijd werd door JVC Dedemsvaart A1 gewonnen met 3-1.

FC Winterswijk 3 (zon) stroomde in de 2e ronde van de nacompetitie in bij 3 periodekampioenen uit de Reserve 3e Klasse. In deze 2e ronde was Witkampers 2 de tegenstander. Na thuis met 6-0 te hebben gewonnen ging de terugwedstrijd met 4-1 verloren. Dit resultaat was voldoende om de finale van de nacompetitie te bereiken. Deze finale wordt komende zondag (1 juni) om 11.00 uur gespeeld op het verld van VIOD uit Doetinchem. Rheden 2 is dan de tegenstander.

FC Winterswijk 2 (zon) speelde haar 1e wedstrijd om lijfsbehoud thuis gelijk tegen Markelo 2. Afgelopen zondag werd in Markelo met 2-4 gewonnen, waardoor de mannen van Dennis Teunissen het in de volgende ronde moeten opnemen tegen Bon Boys 2 uit Haaksbergen. Komende donderdag (Hemelvaartsdag, 29 mei) speelt de ploeg eerst uit, aanvang 11.00 uur. Komende zondag (1 juni) volgt de return in Winterswijk, aanvang 12.00 uur.
 

Deel dit bericht