10-09
Tijdelijke aanpassing veldindeling trainingen noodzakelijk
2885

De latere oplevering van veld 3 zorgt er helaas voor dat we de komende weken wat aanpassingen hebben moeten doen aan de verdeling van de velden.
Sommige teams zullen een kunstgrasveld tijdelijk dienen te delen, anderen wordt gevraagd enkele weken op de vrijdagavond te trainen.

Het is niet anders. In de oorspronkelijk planning zou veld 3 nu klaar zijn, zodat we gebruik kunnen maken van het kunstlicht aldaar. Doordat de start echter enkele weken uitgesteld werd vanwege de trieste omstandigheden rondom het overlijden van Erik te Selle en het respect dat we met dit uitstel van de werkzaamheden op de hoek bij de familie Te Selle wilden betonen, komen we nu helaas net enkele weken te kort om met gewoon licht voor de invallende duisternis te kunnen trainen op de natuurgrasvelden. Wij nemen aan dat iedereen hier begrip voor heeft.

Hoe ziet de planning er voor Veld 3 voorlopig uit?
Deze week is men op een compleet schone vlakte begonnen met het uitrollen van nieuwe drainagestrengen. Vanaf 07.00 uur komt dan ook de eerste vrachtwagen met schoon zand al binnenrijden. Men hoopt eind deze week ongeveer 5000 m3 gehaald te hebben en dat moet voldoende zijn. Het zand is gezeefd, gekwalificeerd, dus het moet goed zijn.
In week 38 begint het uitvlakken, egaliseren, aantrillen enzovoort. Vervolgens wordt de lavalaag aangebracht.
In week 39 wil men de grasmat leggen. Dit is afhankelijk van het weer, het moet droog zijn anders kan men niet lijmen.

Nogmaals: het is een voorlopige planning. Een en ander is ook afhankelijk van het weer. Laat ons hopen dat we begin oktober weer terug kunnen naar het normale trainingsschema.

Bestuur FC Winterswijk

Deel dit bericht