30-03
Trainers verlengen contract
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Vanuit mijn functie voorzitter van de technische commissie van FC Winterswijk kan ik de leden, supporters en andere geïnteresseerden mededelen dat er een aantal contracten zijn afgesloten met trainers voor het seizoen 2015-2016.

Het contract van Sander van Beckhoven voor Zaterdag 1 is verlengd voor het seizoen 2015-2016. Sander traint en begeleidt het zaterdag 1 team, dat speelt in de zaterdag 4e klasse. In de visie van de club hebben wij de wens uitgesproken om in een tijdsbestek van 5 jaar met het zaterdagteam op 3e klasse-niveau te acteren. Of deze wens ook daadwerkelijk te realiseren zal zijn, zal de toekomst uitwijzen. Dat Sander daar zijn bijdrage aan wil leveren, heeft tot gevolg gehad dat wij zijn contract verlengd hebben voor 1 jaar.

Met Martijn Meerdink zijn wij ook een contractverlenging overeengekomen, ook wederom voor 1 jaar. Je zou kunnen zeggen: het is de man van de club, zoals je wel bij meerdere verenigingen ziet. Hij assisteert Wilco Geerts bij het 1e zondagteam en is tevens binnen de club actief met zijn voetbalschool voor jeugdige talenten. In hem hebben wij een enthousiaste assistent-trainer in huis, die vanuit zijn eigen voetbalverleden een goede bijdrage kan leveren voor het ontwikkelen van spelers die nu nog op 2e klasse-niveau acteren, maar hopelijk binnen niet afzienbare tijd op 1e klasse-niveau spelen.

Het contract van Robert Johannis als Hoofd opleidingen A-, B- en C-jeugd is ook verlengd met 1 seizoen (2015-2016). Hij krijgt als opdracht mee om de coördinatie op technisch en organisatorisch gebied voor deze teams gestalte te geven. Hij begeleidt c.q. traint de trainers die op de B- en C-elftallen staan. Dit doet hij ook voor de A2 en A3. Voor de A1 heeft hijzelf een contract gekregen voor het seizoen 2015-2016 om dat team te trainen en begeleiden. Wij hebben met hem iemand in huis gehaald, die goed met jongeren van 12 tot 18 om weet te gaan. Soms vereist dat een specifieke aanpak waar hij feeling voor heeft.

Hans Kranen.

Deel dit bericht