24-02
UNIT4 heeft speciale team-App beschikbaar
1610

Via Theo Plekenpol, vader van Jurre Plekenpol uit E8, werden we attent gemaakt op een prachtige App. Theo werkt bij UNIT4 en deze zijn sponsor/partner van de KNVB. Zij steunen voetbalteams waar medewerkers van UNIT4 actief bij betrokken zijn met een vrijwilligerskit (zie foto's).

UNIT4 heeft onlangs een Gratis App gemaakt voor smartphones en tablets, zowel voor iPad/iPhone als Android. Deze app heet Mijn Team en is bedoeld voor leiders, trainers, ouders en spelers. De app is gratis te downloaden in de Appstore en de Google playstore. Deze app haalt alle gegevens zoals uitslagen, standen en te spelen wedstrijden automatisch op bij de KNVB en verder zijn er uitgebreide mogelijkheden om elkaar berichten te sturen, te chatten, te twitteren, was- en rij-schema's, opstelling, profielfoto's van spelers etc. Als voetbalvereniging kun je je aanmelden bij Sportlink zodat het logo ook getoond wordt in de App.

De App is te bekijken op www.mijnteamapp.nl. Wellicht handig voor jouw team of als totale vereniging om deze app te gebruiken...

Deel dit bericht