28-09
UPDATE 28-09: aanpassingen Richtlijnen gebruik accommodatie FC Winterswijk
Afbeelding: fcwinterswijk_van_het_bestuur

Naar aanleiding van de aanscherping van de coronamaatregelen op 29 september zijn onze richtlijnen voor het gebruik van onze accomodatie tot nader orde alsvolgt aangepast:

  • Onze kantine en het terras zijn gesloten
  • Op ons sportpark worden GEEN toeschouwers/bezoekers toegelaten, exclusief spelers en teambegeleiding, personeel en toezichthouders. 
  • Ouders worden dringend verzocht hun kinderen op de parkeerplaats af te zetten en ook daar weer op te halen.
  • Bij uitwedstrijden adviseren wij dringend iedereen tijdens de reis in de auto of bus een mondkapje te dragen.
  • Als u chauffeur bent van een jeugdteam (t/m 17jaar), dan valt u onder de teambegeleiding en kunt u de wedstrijden bekijken. 
  • Tijdens de trainingsavonden worden alle spelers verzocht in sportkleding naar het complex te komen en is -zoals in normale omstandigheden gebruikelijk- voor alle teams een kleedkamer beschikbaar. De senioren (vanaf O19) mogen met maximaal 8 personen tegelijk de kleedkamer gebruiken om o.a. te douchen na de training.. 
  • Bij competitiewedstrijden (en beker) worden alle spelers verzocht in sportkleding naar het complex te komen en zal voor alle teams een kleedkamer beschikbaar zijn. Senioren (vanaf O19) mogen met maximaal 8 personen tegelijk de kleedkamer gebruiken om o.a. te douchen na de wedstrijd.

Uiteraard gelden deze richtlijnen onder voorbehoud van wijziging van maatregelen vanuit de overheid.

Uiterlijk 1 november aanstaande zal een update volgen van bovenstaande richtlijnen die daarna voor de maand november van toepassing zijn.

Het bestuur doet een dringend beroep op alle leden om zich te houden aan de genoemde richtlijnen en de aanwijzingen van de toezichthouders op te volgen.

Alvast hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking en blijf gezond!

Bestuur FC Winterswijk

Deel dit bericht