23-04
Update mutatie spelers en assistent-trainers Ma Zo 1 en 2
Afbeelding: fcwinterswijk_senioren

In deze voetballoze tijd door de corona crisis zijn er achter de schermen toch ontwikkelingen gaande aan het spelers- en trainersfront.

Er gaan voor het nieuwe seizoen spelers bijkomen en er gaan er een aantal vertrekken.

Hieronder de laatste stand van zaken d.d. 21-4-2020

Kabir Sabotic heeft er voor gekozen om een niveau hoger te gaan acteren en wel bij onze buurt vereniging Longa’30. Hij, komt volgend jaar in de hoofdklasse uit en hoopt daar een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de sportieve successen.

George Chamoun gaat eveneens de club verlaten en heeft overschrijving aangevraagd naar FC Suryoye -Mediterrane uit Enschede. Naar verluidt spelen daar een aantal vrienden van hem.

Max Rensink, afgelopen jaar overgekomen van de Graafschap, gaat zijn voetbal kwaliteiten laten zien bij de jo 21 van Go-Ahead, hij is in de loop van het seizoen 19-20, door de scouts van Go-Ahead aanbevolen bij de staf van de club.

Raoel Huurneman gaat als keeper van zondag 2 stoppen bij FCW, zijn vader Dinand Huurneman heeft ook te kennen gegeven als keeperstrainer van de selectie keepers senioren te stoppen. Wat Dinand gaat doen is mij tot op heden onbekend, zijn zoon Raoel gaat waarschijnlijk naar Eibergen.

Wij, hebben in Dinand een zeer kundig en betrokken keeperstrainer gehad, die vol enthousiasme de keepers van FCW trainde en coachte.

Wij, wensen alle 4 spelers en Dinand veel succes bij hun nieuwe vereniging.

Rob ten Brummelhuis de herstel- en coördinatie trainer van de selectie gaat verhuizen naar Groenlo.Rob heeft aangegeven bij FC Winterswijk te stoppen. Vele jaren hebben wij gebruik gemaakt van zijn diensten, zowel bij de jeugd als ook bij de senioren. Met veel enthousiasme en passie heeft Rob jaren lang gewerkt bij ons. Wij, vinden het dan ook jammer dat er de nodige deskundigheid verloren gaat voor de club. Rob heeft aangegeven zijn werkzaamheden te willen voortzetten in zijn nieuwe woonplaats Groenlo. Werkzaamheden, die zal hij dan gaan uitvoeren, bij s.v. Grol.

De taak van Rob wordt overgenomen door Rune Vink.

Wij, wensen Rob en Rune veel plezier en succes bij respectievelijk s.v. Grol en FC Winterswijk..

Voorts kunnen wij  mededelen dat er voor zondag 1 en zondag 2 twee nieuwe assistent-trainers zijn aangetrokken.

Voor zondag 1 is dit Frencis Malawau, die bij AZSV zijn sporen verdiend heeft met het 2de team. Tevens is hij assistent geweest van Sander Hoopman bij de s.v. Grol en in het verleden heeft hij het 2de team van FC Winterswijk begeleid.  Frencis gaat Martijn Beltman assisteren. Voor het 2de zondag team -ook geen onbekende-, is dit Justin de Zwart geworden. Justin traint momenteel de JO-17  bij FC Winterswijk. Hij gaat volgend jaar Max de Vries assisteren.

Er zijn ook een viertal spelers die overschrijving hebben aangevraagd naar FC Winterswijk.

Lars Dijkstra, momenteel nog speler bij Longa’30, komt naar FCW. Hij, heeft in het verleden in de jeugd bij W.V.C gespeeld en ook een aantal jaren bij FC Trias om vervolgens de stap te maken naar Longa’30.

Robin Katier, speler van H.S.C 21 maakt de overstap naar FCW. Hij is bij H.S.C een van de selectie spelers, die af en toe in het eerste team uitkomt, maar ook in het 2de zijn wedstrijden gespeeld heeft.

Daarbij is hij het 2de team van FCW in de competitie tegengekomen.

Joost Piek, maakt de overstap van FC Trias naar FC Winterswijk en geeft daarbij aan dat hij het op een wat hoger niveau te willen acteren. Joost heeft overigens in de jeugd al bij FC Winterswijk gespeeld.

Tevens, komt Roar Stoterlers terug van S.V Varsseveld, hij heeft in het seizoen 18-19 het doel verdedigd van zowel zondag 2 als 3 van FCW.

Wij, wensen alle 4 spelers een mooi en sportief seizoen 2020-2021.

Het is te hopen dat het nieuwe seizoen in ieder geval eind augustus van start kan gaan met het beker programma om dan vervolgens medio/eind september met de competitie te beginnen.

Manager Senioren

Hans Kranen.

Deel dit bericht