06-11
Veiling op je club van start
Afbeelding: Veiling op je club

Catawiki
De veiling is geopend op 6 november en sluit op 20 november. De veiling is vindbaar op Catawiki, klik hier om rechtstreeks naar de online veiling te gaan.

Van start
Op vrijdag 20 november zou FC Winterswijk in samenwerking met Veiling op je club de tweede grote veilingavond organiseren. Door corona was het onmogelijk om dit in de zelfde opzet als bij de succesvolle editie in 2019 te organiseren. Daarom kwam de club met een alternatief: een online veiling van unieke sportmemorabilia. Niet alleen voor de jeugd van de eigen club, maar ook voor de Winterswijkse winkeliers en Spieren voor Spieren. Inmiddels staat de veiling, met 60 items, live op Catawiki.

Steuntje in de rug
Voorzitter Gerrit te Kolste licht toe: “Het resultaat is nu al verbluffend. Door het unieke netwerk van Veiling op je club en Spieren voor Spieren hebben we echt unieke items weten te bemachtigen: ingelijste en gesigneerde shirts van Lionel Messi, Virgil van Dijk en Wout Weghorst, gesigneerde schaatspakken van Olympisch kampioenen Sven Kramer en Jorien ter Mors en diverse gesigneerde items van andere Olympiërs. Maar ook enkele bijzondere Winterswijkse items, zoals een boxspring. Daarnaast verkopen we ook lokale producten tegen een vaste prijs, als steuntje in de rug van onze Winterswijkse ondernemers. Deze zijn te vinden op onze website en in ons veilingmagazine dat dit weekend bij 1.500 leden en sponsors in de bus valt.”

Catawiki
De veiling is geopend op 6 november en sluit op 20 november. De veiling is vindbaar op Catawiki, klik hier om rechtstreeks naar de online veiling te gaan. Catawiki draagt bij aan de opbrengst door geen verkopers courtage te rekenen. Kopers betalen over hun aankoop 9% courtage en indien van toepassing de verzendkosten.

Op 20 november wordt de opbrengst bekend gemaakt en wordt digitaal een mooie donatie overhandigd aan Minke Booij van Spieren voor Spieren.

Deel dit bericht