06-04
Voetbalplaatjesactie beëindigd
Afbeelding: 2015-03-18 Voetbalplaatjes ruilmiddag

Nu de voetbalplaatjesactie van Plus Bruggers is beëindigd wil iedereen natuurlijk zijn of haar boek compleet hebben. We hebben onlangs een geslaagde ruilmiddag gehad en veel mensen hebben al hun boek al redelijk vol gekregen maar zoals altijd ontbreken er op het laatst altijd plaatjes die niet gemaakt lijken te zijn. Wel nu, Jeroen Bruggers is dit ook ten gehore gekomen en komt de club tegemoet door alle voetbalplaatjes die nog over zijn te doneren aan FC Winterswijk.

Van alle voetbalplaatjes zouden er nu genoeg moeten zijn zodat “waarschijnlijk” iedereen zijn of haar boek kan completeren.

Wij hebben gemeend geen ruilmiddag te houden omdat er dan altijd één of meerdere plaatjes toevallig niet aanwezig zal zijn. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

In ruil voor al uw dubbele plaatjes mag u een lijst doormailen met de ontbrekende voetbalplaatjes. Wij zullen dan zorgen dat u deze t.z.t. op kan halen bij FC Winterswijk. Uw dubbele plaatjes zullen we dan tussen de voetbalplaatjes mengen die we hebben gekregen van Jeroen Bruggers (u heeft ze immers toch niet meer nodig omdat u het boek vol heeft) om zo eventuele andere mensen die u niet op de ruilmiddag hebt gezien, blij te kunnen maken met ook een vol boek. Uw mail zal op volgorde van datum en tijd worden uitgezocht en bij elkaar worden gezocht. Het enige wat we nog meer van u vragen is tijd om dit allemaal uit te zoeken.

Wat nu te doen:
Mail (het liefst in een WORD-bestand) de namen + het elftal waarin ze spelen die u nog zoekt naar andre.ruesink@gmail.com met daarop uw naam en email adres.
Ik zal u dan een mail sturen wanneer u uw ontbrekende voetbalplaatjes af kunt halen bij FC Winterswijk.

André Ruesink
Coördinator voetbalplaatjes

Deel dit bericht