17-10
Voorbeschouwing FC Winterswijk - BVC’12 zondag 21 oktober om 14.00 uur
Afbeelding: Zondag1

Aanstaande zondag de tweede achtereenvolgende thuiswedstrijd in dit nog prille seizoen.

Afgelopen zondagmiddag tegen vv Rigtersbleek hebben onze mannen wederom een onnodige nederlaag geleden (1-2). Persoonlijke fouten deden ons helaas de das om.

Wij kwamen vrij onverwacht met 1-0 achter, waarbij de grensrechter voorafgaand aan het doelpunt een hoofdrol opeiste met een onterecht gegeven ingooi aan Rigtersbleek. In de loop van de eerste helft namen onze mannen steeds meer het heft in handen en sloegen wij toe met een goed uitgevoerde counter en deze 1-1- was ook de ruststand. Na rust leek de wedstrijd definitief in ons voordeel te kantelen. Foutief uitverdedigen bracht de 1-2 eindstand op het scorebord, want enkele schoten van afstand daarna leverde niet meer de gelijkmaker op.

Zondag dus de kans op revanche tegen BVC’12 dat ook een wisselvallig begin van de competitie kent.

Een overwinning zal onze mannen vertrouwen geven voor de komende wedstrijden en kunnen wij tevens weer enigszins naar boven kijken op de ranglijst.

De Beekse Voetbalclub’12 (afgekort: BVC’12) is opgericht in 1912. BVC’12 promoveerde de afgelopen jaren vijf keer op een rij, maar degradeerde afgelopen seizoen na één jaar hoofdklasse weer naar deze 1e klasse.

BVC telt 4 seniorenteams en een veteranenteam, 6 juniorenteams en 11 pupillenteams. De club speelt op sportpark 't Groothuis in Beek-Ubbergen.

Het wordt vast en zeker een spannende middag en hopelijk trekken wij de broodnodige 3 punten over de streep.

Wij wensen u aanstaande zondag wederom veel voetbalplezier op ons prachtige Sportpark Jaspers!

Deel dit bericht