04-12
Voorbeschouwing FC Winterswijk - RKZVC zaterdag 9 december 18.00 uur
Afbeelding: Zondag 1

Wij zijn blij dat John Gielink zijn contract heeft verlengd, want spelers en bestuur zijn zeer tevreden over John, die aan zijn eerste seizoen bezig is op sportpark Jaspers. Ook assistent-trainer Martijn Meerdink verlengde zijn contract en ook dat is prima nieuws!

De uitwedstrijd afgelopen zondag tegen kampioenskandidaat Rohda Raalte liep door met name enkele persoonlijke fouten helaas uit op een teleurstelling en een zware nederlaag. De voorgaande thuiswedstrijd tegen NEC sleepten onze mannen volkomen terecht een gelijkspel (1-1) uit het vuur door een doelpunt diep in blessuretijd. Dat doelpunt was de beloning voor heel hard werken, het aantal gecreëerde kansen en bij vlagen goed voetbal. Wij hebben voldoende kwaliteit in ons team, dus zal de positieve flow vast en zeker komen en pas aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld!

Zaterdagavond spelen wij tegen een oude bekende. RKZVC werd vorig jaar terecht kampioen en dit team moet in staat geacht worden dit seizoen wederom om het kampioenschap mee te strijden. RKZVC heeft de eerste prijs al binnen met het behalen van de 1e periode, maar de laatste weken morsen ze toch punten.

RKZVC is opgericht op 28 juni 1945 en heeft dus in 2015 haar 70-jarig jubileum gevierd. RKZVC telt circa 405 leden en heeft 6 seniorenelftallen, 2 45+ teams en 19 jeugdelftallen.

Hopelijk biedt onze ploeg het publiek zaterdag een vermakelijke wedstrijd met spanning en sensatie en houden wij de punten in Winterswijk, zodat wij weer enigszins naar boven kunnen kijken.

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht