05-12
Voorbeschouwing FC Winterswijk - SC NEC, zondag 9 december om 14.00 uur
Afbeelding: Zondag1

Ons elftal speelt de laatste weken met veel zelfvertrouwen. Dit leverde prima resultaten op tegen ploegen uit de top van het klassement. Na de fraaie thuisoverwinning op WAVV (4-0), werd Longa’30 in Lichtenvoorde knap op 1-1 gehouden, met voor ons de beste kansen op de winst. Daarna werd ook STEVO met 3-1 aan onze zegekar gebonden. Afgelopen zondag tegen laagvlieger BWO hebben onze mannen geen fout gemaakt en namen de 3 punten mee naar Winterswijk met een dik verdiende 4-0 winst! Vanaf de eerste minuut was FC Winterswijk de bovenliggende partij met een snelle voorsprong in de tweede minuut als steun in de rug. Ons team beschikt over ruim voldoende (jong) talent en ook dit seizoen is gebleken dat wij ons met iedere tegenstander prima kunnen meten op dit niveau. Onze mannen moeten daarom zeker in staat zijn zich minimaal vast te nestelen in het linker rijtje!

Onze tegenstander van komende zondag SC NEC werd op 15 november 1900 opgericht als Eendracht en fuseerde in 1910 met NVV Nijmegen tot N.E.C. (Nijmegen Eendracht Combinatie). Per 1 juli 1981 zijn de tak betaal voetbal en de amateurtak gescheiden en hebben N.E.C. en Sportclub N.E.C. aparte organisaties. SC NEC speelt al een aantal jaren afwisselend in hoofdklasse en eerste klasse, waarvan de laatste twee seizoenen in de eerste klasse.

Zondag is alweer de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop en op 16 december aanstaande spelen wij nog de op papier lastige uitwedstrijd tegen Bemmel.

Wij hopen dat onze mannen tegen SC NEC een overwinning over de streep trekken en zich daarmee melden bij de subtop van de ranglijst!

Wij wensen u aanstaande zondag wederom veel voetbalplezier op ons prachtige Sportpark Jaspers!

Deel dit bericht