14-05
Voorbeschouwing FC Winterswijk - s.v. Schalkhaar, zondagmiddag 20 mei om 14.00 uur.
Afbeelding: Zondag 1

Komende zondag alweer de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen Schalkhaar.

Het bestuur, spelers en supporters van FC Winterswijk feliciteren vanaf deze plaats RKZVC van harte met het behaalde kampioenschap!

Vorige week hebben wij een pijnlijke 2-1 nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen NEC. De winnende goal van de Nijmegenaren viel in blessuretijd. NEC kwam in de tweede helft op een 1-0 voorsprong en een schitterende vrije trap van Siebe te Winkel bracht de stand weer in evenwicht. Maar in de 92e minuut viel uit een prima uitgespeelde counter de 2-1 voor de thuisploeg. Onze mannen hebben heel hard gewerkt en de ploeg viel dan ook niets te verwijten. Door deze nederlaag is een overwinning vandaag tegen Schalkhaar noodzakelijk voor handhaving in deze klasse. Het is belangrijk dat onze spelers zich kunnen door ontwikkelen op dit niveau en daarom is overleven in het eerste jaar in de1e klasse van groot belang.

De uitwedstrijd tegen Schalkhaar dit seizoen werd door onze mannen met 2-0 verloren. De wedstrijd was redelijk in evenwicht, maar de thuisploeg was duidelijk scherper voor de goal.
Schalkhaar staat momenteel met 25 punten op de 13e plaats en is ook nog niet zeker van lijfsbehoud en een gedwongen deelname aan de nacompetitie lijkt aanstaande.

S.V. Schalkhaar is opgericht op 1 september 1945 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark De Horsterhoek. Schalkhaar is afgelopen seizoen Kampioen geworden in de 2e klasse J en daardoor gepromoveerd naar deze 1e klasse.

Het wordt vast en zeker een spannende zondagmiddag met twee ploegen die resultaat nodig hebben. Hopelijk trekken onze mannen een overwinning over de streep zodat wij ons rechtstreeks handhaven.

Wij bedanken u als supporter voor uw geweldige steun dit seizoen, wensen u zondag wederom veel voetbalplezier en zien u graag volgend seizoen terug op ons prachtige Sportpark Jaspers!

Deel dit bericht