14-03
Voorbeschouwing FC Winterswijk - Tubantia zondag 18 maart 14.00 uur
Afbeelding: Zondag 1

Bijna elke thuiswedstrijd staat ons keurkorps garant voor een vermakelijke middag met spanning en sensatie, maar nog niet altijd met het gewenste resultaat. De laatste thuiswedstrijd, het inhaalduel tegen RKZVC, was er ook weer één met alles erop en eraan. Op basis van inzet en karakter werden verrassend 3 punten binnengesleept tegen een kampioenskandidaat! Vorige week zaterdag in de uitwedstrijd tegen topploeg Longa’30 werd de stunt herhaald en verdiend gewonnen met 3-1. In de afgelopen 4 wedstrijden zijn dus 10 belangrijke punten bijgeschreven!

In de uitwedstrijd dit seizoen werd helaas met 2-0 van Tubantia verloren, hoewel er kansen waren op een beter resultaat.

HVV (Hengelose Voetbal Vereniging) Tubantia werd opgericht in 1900, telt ruim 900 leden en speelt haar thuiswedstrijden op het mooie Sportpark De Bijenkorf.  Haar trainer Eric van Zutphen komt uit Winterswijk en is oud-trainer van WVC.

Op dit moment bevinden wij ons in een grote groep clubs die bij een goed resultaat kunnen stijgen naar de subtop, maar ook snel kunnen afdalen naar een nacompetitieplek.

Ons team is zich ervan bewust dat het in deze klasse nooit gemakkelijk gaat en je altijd moet vechten. Hiervoor verdienen de trainers John Gielink en Martijn Meerdink en spelers een compliment!

Wij hopen dat onze mannen een overwinning over de streep kunnen trekken en wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht