11-10
Voorbeschouwing FC Winterswijk 1 (zon) - Heino zondag 15 oktober 14.00 uur
Afbeelding: _MG_3317-2

Drie wedstrijden zijn we nu onderweg in deze nieuwe competitie en met vier punten kunnen we terugkijken op een redelijk goed begin. Het seizoen startte prima met een mooie overwinning op Stevo (1-2) en in de eerste thuiswedstrijd tegen BWO uit Hengelo werden de punten gedeeld (3-3), waarbij wij de overwinning in blessuretijd uit handen gaven tegen een gelijkwaardige tegenstander.  Afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Quick 1888 werd er bij vlagen goed gevoetbald door onze mannen en kwamen wij snel op voorsprong door Cornelis Hofman, maar in het begin van de tweede helft werden twee aanvallen van Quick kort na elkaar doeltreffend afgerond en ondanks nog een mooi doelpunt van Siebe te Winkel trokken de Nijmegenaren toch aan het langste eind (3-2). Ons team werkt van wedstrijd naar wedstrijd en zal de strijd aan moeten gaan met een aantal gelijkwaardige ploegen, waaronder ook de tegenstander van komende zondag.

Onze gasten uit Heino spelen al 3 seizoenen in deze eerste klasse en bleven afgelopen seizoen net boven de nacompetitiestreep. V.V. Heino is opgericht in 1969 na een fusie tussen SC Heino en Hevo. Heino speelt op Sportpark De Kampen en telt ruim 1000 leden.

Ons elftal is bijna blessurevrij, alleen Quinten Wiggers lijkt voor langere tijd uitgeschakeld en wij wensen hem veel succes met het verdere herstel.

Hopelijk biedt onze ploeg het publiek zondag een vermakelijke wedstrijd met spanning en sensatie en houden wij de drie punten in Winterswijk, zodat wij naar boven kunnen blijven kijken.

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht