15-02
Voorbeschouwing FC Winterswijk – Quick 1888 zondag 18 februari 14.00 uur
Afbeelding: Zondag 1

Wij hebben in de eerste twee wedstrijden na de winterstop tegen directe concurrenten niet de gewenste punten behaald. Tegen De Zweef in Nijverdal was het een onverdiende nederlaag in een matige wedstrijd (2-1) en thuis tegen STEVO bleven wij helaas steken op 1-1 met een tegendoelpunt in de laatste minuten, waarbij wij in de tweede helft het betere veldspel hadden en voldoende kansen om de overwinning binnen te slepen. Maar pech en soms onvoldoende scherpte voor de goal leverden dus helaas geen punten op.

Op dit moment staan wij met 10 punten op een nacompetitieplek, maar zijn de verschillen onderin de ranglijst nog klein.

Quick 1888, is een oude bekende van ons uit de 2e klasse. Quick 1888 is een omnivereniging die in 1888 werd opgericht als cricketclub. In 2013 bestond de club liefst 125 jaar. Het winnen van de KNVB-beker in 1949 wordt nog altijd gezien als een uitermate glorieus moment in de Quick-geschiedenis. Het eerste elftal speelde vorig seizoen ook al in deze 1e klasse.

Na 12 wedstrijden heeft Quick 1888 13 punten behaald en daarmee spelen wij dus wederom een duel tegen een directe concurrent. Aan het begin van dit seizoen troffen beide teams elkaar in Nijmegen, waarbij FC Winterswijk na een goed begin en een hele vroege voorsprong toch een nederlaag moest incasseren (3-2).

Laten wij onze mannen zondagmiddag hartstochtelijk aanmoedigen, zodat zij met uw steun de overwinning over de streep trekken!

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht