01-04
Voorbeschouwing FC Winterswijk – SC Bemmel, zondag 7 april om 14.00 uur
Afbeelding: Zondag1

Onze mannen van trainers John Gielink en Martijn Meerdink hebben de goede reeks na de winterstop (2 overwinningen en 4 gelijke spelen) vorige week in Wageningen helaas geen succesvol vervolg kunnen geven. Tegen een moeilijk te bespelen tegenstander (op natuurgras) hadden wij zeker in de 1e helft het betere van het spel met kansen op de voorsprong, maar de keeper van WAVV voorkwam meerdere keren een doelpunt. Daarentegen liepen wij tegen een makkelijk gegeven strafschop aan (1-0) en een doelpunt voor WAVV na slecht uitverdedigen (2-0). In het begin van de 2e helft kwamen wij terug in de wedstrijd door een doelpunt van Lenn Redeker (2-1) en leek een punt zeker haalbaar. Een moment van onachtzaamheid in de verdediging bracht de 3-1 op het scorebord en in de 90e minuut kregen wij een penalty cadeau, maar de benutte penalty door Daniël te Winkel kwam te laat met een nederlaag tot gevolg (3-2). Door deze tegenvaller moeten wij toch nog steeds met een schuin oog naar beneden blijven kijken en lijkt een plek in de middenmoot het hoogst haalbare deze competitie.

Eerder dit seizoen troffen de teams van komende zondag elkaar in Bemmel, waarbij de thuisploeg op karakter met 3-2 won, nadat onze mannen met een 2-0 voorsprong en tegen 10 man (!) de rust ingingen na een zeer goede 1e helft. SC (Sport Club) Bemmel is opgericht in 1946 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark Ressen.

Bemmel presteert dit seizoen prima, maar liepen vorige week verassend tegen een nederlaag aan tegen laagvlieger BWO (0-2)! Zoals het er nu uit ziet, gaat Bemmel samen met Longa’30 strijden om het kampioenschap.

Wederom een belangrijke en ook interessante wedstrijd zondag, waarbij ons team bij winst zeer goede zakendoet met het oog op de ranglijst en SC Bemmel in de titelrace een gevoelige tik uitdeelt.

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht